Összetevők:
Makrélával, aszpikban paradicsommal: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (makréla 4%), zöldségek (2,7% paradicsomsűrítmény, amely egyenértékű 4% paradicsommal az aszpikban), ásványi anyagok, különféle cukrok
Báránnyal, vaddal ízesített aszpikban: hús és állati származékok (melyből bárány 4%, vad 1%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, különféle cukrok
Pulykával, aszpikban spenóttal: hús és állati származékok (melyből 4% pulyka), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, zöldségek (0,3% szárított spenót, amely egyenértékű 4% spenóttal az aszpikban), különféle cukrok
Heringgel, garnélarákkal ízesített aszpikban: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (hering 4%), puhatestűek és rákfélék (garnélarák 1%), ásványi anyagok, különféle cukrok.
Analitikai összetevők: | |
---|---|
Nedvességtartalom: | 82,0% |
Fehérje: | 11,5% |
Zsírtartalom: | 2,5% |
Nyershamu: | 2,5% |
Nyersrost: | 0,05% |
Linolsav (Omega 6 zsírsav): | 0,4% |
Adalékanyagok: | |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: | |
NE/kg: | |
Vit. A: | 585 |
Vit. D₃: | 90 |
Vit. E: | 13 |
mg/kg: | |
Fe (E1): | 20 |
I (3b202): | 0,26 |
Cu (E4): | 2,3 |
Mn (E5): | 4,0 |
Zn (E6): | 33 |
Technológiai adalékanyagok: | |
mg/kg: | |
Kasszia gumi: | 2900 |
Etetési útmutató:
Egy átlagos súlyú (4 kg) felnőtt macska napi adagja 3-4 tasak, legalább 2 külön étkezésre elosztva.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!