A Langarden.hu honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

CITROMSAV 0,1KG III.

Ár: 
500 Ft
mínusz plusz

Felhasználása:
Szörp, üdítő, dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra.
Alkalmazás és adagolás:
A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízű marad. Az ízlés szerinti mennyiségű citromsavat vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a készítményhez.
Borászati alkalmazás: 
A citromsav a bor savtartalmának emelésére és a fémes zavarodások megelőzésére alkalmas. Adagolása kisebb savkorrekciók végrehajtását teszi lehetővé a palackozás, vagy az első derítés előtt, mikor már túl késő a savtartalmat borkősavval beállítani. A szükséges mennyiségű citromsavat oldja fel tízszeres mennyiségű mustban, vagy borban és adja a kezelendő musthoz, vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.

  • Cikkszám: BSA11
  • Gyártó, márka: Tarján és Társa
  • Súly: 100g
  • Egységár:
  • Hűségpont érték:
Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció